Jokić KRITIKOVAO publiku posle pobede: Nije u redu to što radite!

Autor:

Sport

17.04.2019

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, kritikovao je publiku u "Pepsi centru" što je zviždala njegovom saigraču Vilu Bartonu.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić blistao je u pobedi Denvera protiv Sparsa.

Ekipa iz Kolorada uspela je da izjednači u seriji protiv San Antonija, a teško da bi do toga došlo da je Majk Maloun ostavio u igri krilnog igrača.

Popularni "Tril" iz igre je šutirao katastrofalnih 1/10, bio je potpuno u kontraritmu, navijači su bili ogorčeni na njegovu partiju, pa su otud stigli i zvižduci.


Barton nije igrao poslednju četvrtinu, što se ispostavio kao odličan potez Malouna, pošto je Malik Bizli bio jedan od najzaslužnijih za preokret Nagetsa.

Jokić je odigrao fenomenalan meča, a posle njega je stao u zaštitu Bartona.

- Želim da kažem nešto. Nije mi se svidelo to što su navijači zviždali Bartonu. Mislim da je uradio mnogo za ovaj tim i organizaciju. Bio je povređen, pronalazi ritam i kada se vrati biće onaj stari 'Tril'. To sam želeo da kažem - istakao je Srbin.

Serija se sada seli u Teksas, a naredni meč na programu je u noći između četvrtka i petka u 3 časa posle ponoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading