RIVERS: SPREMNI ZA TUČU U PODGORICI!

Autor:

Sport

17.04.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat za titulu u ABA ligi večeras dobija treći čin.

RepublikaFoto: Starsport
Kej Si Rivers u duelu sa Nemanjom Gordićem

Košarkaši Crvene zvezde idu na noge Budućnosti u Podgorici (19.00, Arena sport 2, O2. TV) posle gaženja crnogorskog državnog projekta u prva dva meča, uvereni da "čišćenjem" sa 3:0 mogu da vrate titulu na Mali Kalemegdan i obezbediti učešće u Evroligi.

Međutim, to neće biti lako. Osim izabranika Jasmina Repeše, protiv sebe će imati 6.000 huškački napaljenih navijača, koji žele osvetu za navodni linč "Delija" o kojem je govorio njihov trener sa hrvatskim pasošem.

ODGOVOR NA BES

Jedan od glavnih šrafova u mašineriji Milana Tomića, u odsustvu povređenog Stratosa Perperoglua, biće Kej Si Rivers, koji u razgovoru za Srpski telegraf najavljuje da je spreman za rovovsku bitku do poslednje kapi znoja, a ako treba, i krvi.

- Sigurno će Crnogorci biti besni posle dva teška poraza u Beogradu. Očekujemo žestoku reakciju pred njihovom publikom, koja će ih gurati iz sve snage, ali mi smo spremni na svaki vid borbe. Moramo da budemo fokusirani i konkretni svih 40 minuta. Neće biti lako, ali ćemo pokušati da rešimo stvari u Podgorici i već danas osvojimo titulu i kartu za Evroligu - istakao je Rivers.

ČOVIĆ KIDA

U odsustvu iskusnog Grka, kao i odranije povređenog Džoa Reglanda, konce igre srpskog šampiona povezao je Filip Čović. Zato ne čudi što Amerikanac očekuje da će iskusni kreator igre i ovaj put trasirati rutu prema pobedi i tituli.

Kej Si: Neće biti lako, ali pokušaćemo da već danas završimo posao i uzmemo titulu

- Gubitak Stratosa je nemerljiv, on je naš najiskusniji igrač sa šampionskim pedigreom. Nedostaje nam Džo i njegova agresivnost u napadu, ali ćemo probati i bez njih dvojice da pobedimo. Filip je bio odličan do sada, imamo i Davidovca spremnog. Obojica rade dobar posao - zaključio je krilni igrač srpskog šampiona, koji će po potrebi moći da se spusti i na bekovsku poziciju.

Čović: Videćemo šta nas čeka u Podgorici

Košarkaše Crvene zvezde, smatraju mnogi, očekuje pakao u Podgorici. Navodno će ih čuvati specijalci jer Crnogorci spremaju atmosferu linča kao revanš za navodne neprijatnosti u Beogradu o kojima je govorio njihov trener Jasmin Repeša. Bilo je reči da će Zvezda u Podgoricu povesti i svog kuvara kako bi se sprečila sudbina košarkaša Partizana, koji su se otrovali pred završni turnir Kupa "Radivoj Korać" u Nišu 2017. Međutim, predsednik crveno-belih Nebojša Čović u kratkom razgovoru nije bio zabrinut.

- Videćemo, videćemo. Pustite te priče za trovanje u Nišu, jeli ljudi pljeskavice na ulici. Videćemo šta nas čeka u Podgorici, pa ćemo se prema tome i poneti - rekao nam je Čović pred put.

 

 

Kej Si: Neće biti lako, ali pokušaćemo da već danas završimo posao i uzmemo titulu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading