Još jednom Repeša o atmosferi u Beogradu - Ko nema reakciju nema ponos: Zvezda na identičan način slavila u oba meča

Autor:

Sport

16.04.2019

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener podgoričke Budućnosti Jasmin Repeša, pred treći meč protiv Crvene zvezde u finalnoj seriji ABA lige, pozvao je svoje košarkaše da pokažu reakciju i ponos kako bi ostali u trci za šampionski trofej.

RepublikaFoto: Starsport
Jasmin Repeša

- Serija nije krenula onako kako smo želeli, gubimo 2:0 i ne samo to, većim delom nismo bili dobri. U oba meča smo dobro krenuli, ali je Zvezda na identičan način dolazila do prednosti, trojkama u ključnim momentima, a mi nismo bili mentalno jaki da se vratimo. Previše smo napravili grešaka, ali sve mogu da se otklone - rekao je Repeša na konferenciji za medije u Podgorici.

On je priznao da je ekipi poljuljano samopouzdanje, ali da je uveren da može da povrati.

- Uveren sam da u domaćinskoj atmosferi možemo do pobede. Ekipa mora da pokaže reakciju, trebaju mi osobe, a ne igrači. Potrebno je da se pokaže imidž i ponos. Ko nema reakciju u ovom trenutku nema ni ponos, ne može nigde da igra na svetu - izjavio je Repeša, koji je priznao i da je bio uveren u jedan brejk u Beogradu.

Hrvatski stručnjak pozvao je navijače da "ispoštuju protivnika i da ne dožive ono što je on u Beogradu".


- Neka bude prava podgorička atmosfera. Ne bih puno šta dodao, osim što sam ono doživeo, video i čuo. Iznenađen sam... Nisam doživeo duševnu traumu, ipak sam ja odrastao na asfaltu i to za mene nije novost. Osoba sam koja više prihvata šamar, nego pljuvanje, jer je pljuvanje najkukavičkiji čin.
RepublikaFoto: Starsport
KK Budućnost

Plejmejker Budućnosti Nemanja Gordić kaže da , ali daleko od toga da je finale gotovo.

- Znamo dobro kako je bilo u Beogradu, Zvezda ima 2:0. Na nama je da se pozabavimo našom igrom i popravimo što više stvari. Nema vremena puno, ali pokušaćemo, pre svega igru u odbrani. Mislim da imamo velike šanse za smanjimo prednost u seriji - naveo je Gordić.

On je dodao da veliki faktor može da bude podrška sa tribina.


- Ono što bih voleo je da imamo veliku podršku navijača i da se od toga ne pravi ne znam šta. Videli smo šta je bilo u Beogradu, dešavalo se to i pre i zato bi trebalo da naši navijači imaju dodatni motiv - zaključio je Gordić.

Treća utakmica finala Budućnost - Crvena zvezda igra se u sredu u hali Morača sa početkom u 19 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading