Repeša o navijačima Zvezde: Nemojte da me vučete za jezik!

Autor:

Sport

12.04.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Budućnosti Jasmin Repeša očekivano nije bio zadovoljan izadnjem svojih košarkaša na prvoj finalnoj utakmici ABA lige protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Jasmin Repeša

Crveno-beli su posle neizvesnog prvog poluvremena, dodali gas u drugom i na kraju ubedljivo slavili sa 91:72.

- Čestitke Zvezdi, mislim da su više nego zasluženo pobedili i poveli 1:0. Mi smo u dobrom delu prvog poluvremena imali kontrolu. Završnica prvog i drugo poluvreme nije bilo kako smo hteli. Sa ovakvim procentima je teško dobiti utakmicu, ali to daje ekstra mogućnost ako se druge, bazne stvari zadovolje: pre svega primanje lakih poena i povratku odbrani. Mislim da je to falilo i mislim da je to glavni razlog što smo izgubili utakmicu - rekao je Repeša.

Druga utakmica već je na programu u nedelju, a ponovo će domaćin biti Crvena zvezda.

- Videćemo, ovo je prva utakmica. Na nama je da pokažemo da to nije baš tako i imamo priliku već prekosutra.

Ističe da nema pritiska, barem ne kod njega jer je učestvovao u velikim finalima.


- Ne mislim da smo pod nekim pritiskom, ja lično ne. Igrao sam više od 20 plej-ofova i znam kako to izgleda. Stoji sve što ste rekli, ali u plej-ofu je dobra stvar da utakmica ide vrlo brzo. To je već prekosutra, moramo da napravimo analizu, pre svega mentalnu, jer dok smo imali disciplinu i u odbrani i napadu, nije bilo loše. Kad smo to popustili, izgubili smo - istakao je Repeša.

Na pitanje o atmosferi na ovoj utakmici, Repeša je imao odgovor.

- Nemojte me vući za jezik, jer ako počnem da pričam o atmosferi, onda ću reći neke stvari koje ne bih hteo da kažem - završio je Repeša. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading