Divac našao novog trenera Bjelici i Bogdanoviću!

Autor:

Sport

12.04.2019

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski trener Etore Mesina jedan je od glavnih kandidata za preuzimanje ekipe Sakramento Kingsa. Kingsi su u četvrtak raskinuli saradnju sa dosadašnjim trenerom Dejvom Jejgerom, pošto je generalni menadžer Vlade Divac odlučio da nešto mora da se promeni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlade Divac sprema rekontrukciju Kingsa

Samo nekoliko sati po ozvaničenju takve odluke počele su spekulacije oko novog stratega Kingsa i velike šanse za to daju se Mesini.

Iskusni trener do sad nije radio samostalno u NBA, trenutno je pomoćnik Gregu Popoviču u San Antonio Sparsima, ali ima bogato evropsko iskustvo.

U četiri navrata osvajao je Evroligu, poslednji put sa moskovskim CSKA 2008. godine.

Armejce je vodio i od 2012. do 2014, što je i njegov poslednji klupski angažman, a od 2015. do 2017. radio je kao selektor italijanske reprezentacije.

Pored njega, među kandidatima za klupu Sakramenta navode se bivši trener Nju Orleans Pelikansa Monti Vilijams i strateg Los Anđeles Lejkersa Luk Volton.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading