Kalinićevo stanje ozbiljno: Ne ide na Euro?

Autor:

Sport

27.08.2017

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dovoljno problema, u vidu povreda koje su dovele do otkaza ima selektor košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević. Loša vest pred Eurobasket je i ozbiljnost povrede Nikole Kalinića.

RepublikaFoto: instagram.com/nikola_kalina
Stegao zube za Srbiju: Nikola Kalinić

Igrač Galatasaraja muči muku sa diskur hermijom zbog čega je propustio većinu pripremnih utakmica, tačnije odigrao je samo duel proti Srbije B u Kraljevu. Posle toga nije nastupao na pripremnim turnirima u Beogradu, Nemačkoj i Grčkoj.

Kalinić od ranije vuče povredu leđa, ali je u želji da nastupi u dresu reprezentacije pogoršao svoje stanje. 

- Osećam se katastrofalno. Da budem iskren, da nije bilo toliko otkaza, verovatno bih ja sad bio kod kuće. Ali imam neku obavezu prema saigračima i svima ostalima da pokušam da se osposobim. Jednostavno, želim ja da odigram Eurobasket, ali telo više ne može da izdrži. Pet ili šest godina zaredom, sa zauzetim letom... desio se veliki problem, ne samo za karijeru, već ću to verovatno da vučem do kraja života- izjavio je za "Sportski žurnal" Kalinić i napomenuo da će verovatno sutra biti doneta konačna odluka o tome da li će predstavljajti Srbiju na Eurobasketu.

Ko će otići u Tursku pod nacionalnom zastavom saznaćemo u sredu kada selektor Đorđević objavi koja dva igrača "otpadaju".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading