Kalinić objasnio tuču u "Pioniru": Odreagovao iz srca, iz džigerice, pao mi je mrak na oči...Vrteo sam film unazad 1000 puta

Autor:

Sport

08.04.2019

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i voditelj Milan Kalinić prebio je navijača Zvezde pred odlučujuću utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige crveno-belih i Partizana. Kalinić je do detalja opisao u jutarnjem programu TV Pink kako je došlo do tuče u "Pioniru", o kojoj se već danima priča.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Kalinić

- Ja od jutros dajem izjave i završiću danas sa tim. Moram zbog svega što se dešava, jer je 90 odsto nečašnih informacija. Došao sam na utakmicu sam, kao što i uvek dolazim. To je neka moja talija. Jedina osoba koja dolazi sa mnom je moj sin. Na svu sreću, ovaj put nije došao. Dolazim u VIP deo, direktor marketinga Crvene zvezde, moj veliki prijatelj, Marko Pavlović, organizovao je deo za prijatelje kluba, poznate ličnosti, igrače...Ja sam imao poseban deo sa Acom Radojičićem, jedan dvosed - počeo je priču Kalinić u jutarnjem programu TV Pink.

Glumac kaže da je ceo incident izazvao navijač koji se primitovno ponaša.

- Prilazim, vidim čovek sedi na dvosedu. Javljam mu se i sedam pored njega, znam da će neko iz Zvezde ubrzo doći i da će mu reći. Nisam ja to hteo da preuzimam na sebe, baš zato da ne bi došlo do različitih komentara.  Ja se čak, sasvim kulturno javljam tom čoveku, on se meni javlja, sedam. U jednom trenutku dolazi Pavlović, kaže mu da je mesto rezervisano za Acu Radojičića.  Umesto najnormalnije rakcije on kaže: "A gde ću ja da sednem" i dobija odgovor da to nije njegovo mesto. On ustaje, ja gledam šta se dešava. Kreće odjednom da se ponaša stravično, masa psovki, jedno ničim izazvano primitivno ponašanje. 

RepublikaFoto: Starsport
Tuča u Pioniru

- Međutim, ništa na govori da će se to pretvoriti u incident. Moj drug ne može da veruje. Pita ga "Meni to kažeš?" Ovaj čovek se okreće i udara ga glavom u lice, Marko se okreće od udarca, pada. Ja se sada zalećem da zaustavim to sve, a ovaj kreće da ga udara nekoliko puta. Oni padaju zajedno, on nastavlja da ga udara. U tom trenutku skačem na njega, on se okreće, mlatara, kreće ka meni...  Krećem da reagujem da zaštitim pre svega svog druga, a onda i sebe. Ono što se vidi, vidi se zadnja tri ili četiri udarca. Bilo je četiri, pet udaraca sa moje strane. 

- Bila je to reakcija, kada vam neko napada prijatelja. U momentu vam pada mrak na oči i vi tako reagujete. Naravno skaču ljudi, razdvajaju sve. 

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šutanovac i Milan Kalinić

Jedan od onih koji je celu situaciju pokušao da smiri, bio je Dragan Šutanovac bivši Ministar odbrane.

- Šutanovac je stvarno reagovao majstorski, smirio me. Ja mu se ovog puta zahvaljujem. U takvoj situaciji zaista ne razmišljate puno. Ja sam odreagovao iz srca, iz džigerice. Vraćao sam film hiljadu puta i svaki put dolazim do istog odgovora. Isto bih odreagovao. 

Potom je ispričao kako je sinu objasnio šta se desilo, a sin mu je rekao da ne može ni da zamisli oca kako se bije. 

- Mog sina sam učio uvek da ne sme da se bije sam od sebe, ali mora da zaštiti prijatelje. Da mogu da vratim vreme 48 sati unazad, ništa ne bih promenio - jasan je glumac, koji je mišljenja da su natpisi o zatvoru gluposti i da su ga već slali tamo više puta u medijima. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đurđe

10.04.2019 13:46

Vrteo film unazad 1000 puta i nasilnik uvek nasilnik.

Jeca

10.04.2019 15:52

Šta nasilnik može da objasni? Nasilnik uvek ostaje nasilnik.