Pet godina zatvora za Kalinića zbog tuče na tribinama?

Autor:

Sport

08.04.2019

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv glumca Milana Kalinića biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog tuče sa navijačem Zvezde Daliborom - Dadom Krkovićem na utakmici polufinala ABA lige između Partizana i Zvezde u subotu u hali "Pionir".

RepublikaFoto: Starsport
Milan Kalinić

Kako prenosi Blic, nakon što je Kaliniće pretukao navijača jer mu je navodno zauzeo mesto, policija je obavestila dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva o incidentu.

- Policija se konsultovala sa dežurnim tužiocem koji im je rekao da podnesu krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv glumca zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskim priredbama - prenosi pomenuti izvor. 

Videćemo kako će se situacija odvijati nakon što protiv Kalinića bude podneta krivična prijava. Ono što je izvesno jeste da ukoliko dođe do postupka, za ovo krivično delo zakon predviđa kazne zatvora od šest meseci do pet godina, kao i novčanu kaznu.

Kalinić je inače u nedelju rekao da on nije bio učesnik sukoba, ali da je upleten u skokob jer je branio prijatelja, koji je napadnut pa je morao da odreaguje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

09.04.2019 14:05

Podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv glumca Kalinića, zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskim priredbama. Trebalo ga je odmah udaljiti sa utakmice.