Veličković časno podneo poraz!

Autor:

Sport

06.04.2019

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana Novica Veličković čestitao je Zvezdi na pobedi 84:63 i plasmanu u finale ABA lige, istakavši da su crveno-beli sjajno odigrali meč.

RepublikaFoto: Starsport
Veličković čestitao Zvezdi

- Preteško je, zaista. Nemam šta da kažem. Čestitao bih Zvezdi na odigranoj utakmici, muški su odigrali. Od samog starta su kontrolisali, do samog kraja. Možemo samo da im pružimo ruku i čestitamo na dobijenoj utakmici. Mi se okrećemo ka napred. I saigračima sam rekao, sutra je novi dan. Mi ono što imamo treba da gajimo, da se vratimo u salu, da nastavimo da treniramo i da napredujemo- rekao je Veličković.

- Nismo pogodili dosta otvorenih šuteva, ušli smo u neki kontra ritam. Veliki pritisak, tenzija i sve što nosi ovaj meč nisu nikakvo opravdanje. Jednostavno se nismo snašli. Rekao sam svojim saigračima: "Glavu gore, momci". Uvek ima poraza u karijeri, ali bitno je kako ustaneš posle svega. Zahvalio bih se našim navijačima, dugujemo im veliku zahvalnost. Svaka utakmica u našoj hali u ABA ligi ove sezone je bila rasprodata. Dali su nam zaista veliku podršku u nekim teškim momentima, pomogli su nam da se podignemo i da dođemo u ovu situaciju. Hteo bih još jednom da im se zahvalim na svemu tome. Igrati svaku utakmicu pred šest, sedam hiljada ljudi nema niko u Evropi- rekao je kapiten crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport

Iskusni centar se trudi da mlađe saigrače nauči da se nose sa ovakvim porazima i da ne klonu duhom.

- Cele godine pričam, kada god da smo izgubili, da iz svakog poraza možeš da izvučeš pouku i da napreduješ. Ovo je živ sport, izuzetno je dinamično. Četiri derbija su bila na jednu loptu, večeras je bilo ovako. Dosta su oni napredovali od samog starta sezone. Vredno rade, momci su sjajni. Idemo dalje, gledamo napred i vraćamo se u salu da treniramo- zaključio je Veličković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading