Plej of obezbeđen: Evo koji je sledeći Jokićev cilj

Autor:

Sport

04.04.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika je razlika bila u igri i Denvera i Nikole Jokića u samo dve noći - u mečevima sa Golden Stejtom i San Antoniom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Denver je bio veoma ubedljiv u duelu sa San Antonion, a Nagetse je predvodio Nikola Jokić sa 20 poena, 11 skokova i devet asistencija.

- Od samog početka smo bili bolje koncentrisani, bili smo agresivniji, ceo meč je bio bolji za nas. A i igrali smo na svom terenu, pred našim navijačima tako da nam je bilo lakše i zbog toga - rekao je nakon meča Nikola Jokić.

Prošle sezone Denver nije dobro prolazio kada bi imao mečeve dve večeri zaredom, ove godine to se promenilo - u 11 od 12 takvih situacija Nagetsi su dolazili do pobeda.

- Možda je dobro kada smo malo umorniji. To govori nešto o našem timu, nikada ne odustajemo, ne dozvoljavamo da nas nešto uspori i poremeti - kaže Jokić.

Još četiri utakmice ostale su do kraja ligaškog dela sezone. Jedna pobeda deli Denver od toga da osigura prednost domaćeg terena u plej ofu.

- Možete da vidite i sami da veoma dobro igramo na našem terenu, moramo na tome da budemo zahvalni navijačima. Kada je sezona počela samo smo želeli da dođemo do plej ofa. Sada, naravno želimo da obezbedimo prednost domaćeg terena i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo - rekao je srpski košarkaš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading