Barsa ili Real? Micić doneo odluku!

Autor:

Sport

02.04.2019

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko srpskog reprezentativca Vasilija Micića su se "zavadili" evropski velikani i "ljuti" rivali, Barselona i Real Madrid, ali na iznenađenje svih, Micić je doneo odluku da i sledeće sezone nosi dres Anadolu Efesa.

RepublikaFoto: Starsport
Vasilije Micić

Plejmejker tima iz Istanbula je na meti Barselone, ali samo dan nakon što se ta informacija pojavila u medijima stigla je informacija da Efes planira Srbinu da "pojača" ugovor i zadrži ga u svojim redovima još najmanje dve sezone.

Micić je prošlog leta iz Žalgirisa došao u Efes i sjajnim partijama predvodio je svoj tim do plasmana u četvrtfinale Evrolige gde će kao četvrtoplasirani imati prednost domaćeg terena upravo protiv Barselone.

Očekuje se da nekadašnji igrač Mega Bemaksa, Bajerna, Crvene zvezde, Tofaša i Žalgirisa ostane u Efesu još nekoliko sezona, a planove trofejnog kluba može da poremeti samo Filadelfija, koja ga je 2014. godine draftovala sa 52. pozicije. Ukoliko se Siksersi jave o visini obeštećenja će se tek razgovarati.

Dvadesetpetogodišnji Micić ove sezone prosečno postiže 11.8 peona, uz 5.4 asistencije i 2.2 skoka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading