ZAKLAĆEMO VAS, pretili "grobari" igračima Zvezde

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde nisu smeli da izađu iz tunela Pionira posle derbija jer su ih napolju sa štanglama i palicama čekali huligani Miloša Radisavljevića Kimija, o čemu je u jučerašnjem broju pisao Srpski telegraf! Međutim, to nije najgore što im se desilo u subotu posle poraza od Partizana u polufinalu ABA lige. Naime, dvojica navijača crno-belih koji su se nekako domogli novinarske i foto-legitimacije ceo meč su stajali tik pored klupe crveno-belih, snimali igrače telefonom i pretili im: "Klaćemo vas", "Sad smo vas snimili - naći ćemo vas i poubijati"!

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda i KK Partizan

POTVRDA IZ ZVEZDE

Da je Srpski telegraf bio u pravu kada je jedini javnost obavestio o incidentima u režiji bolesnih umova, potvrđuje i zvanično saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana, koje je obrazložilo paklena dešavanja koja su preživeli košarkaši Zvezde.

- Čekanje u svlačionici i po hodnicima dvorane ekipe i stručnog štaba kako bi se nesmetano ispraznila dvorana od raznih frakcija. "Slučajno" pozicioniranje "ljubitelja košarke" pored i iza klupe Crvene zvezde i konstantno vređanje igrača Crvene zvezde najprostijim uvredama, uključujući i ljude sa pres i foto-akreditacijama - stoji u saopštenju srpskog šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

TEREN ZATRPAN

Čelnici Zvezde taksativno su pobrojali i čime su sve bili gađani njihovi košarkaši tokom meča.

- Uvredljive pesme na račun igrača, predsednika kluba i degutantan transparent. Bacanje raznih predmeta na teren (upaljači, kovanice, plastične flaše, ključevi, pa i baterije...), uključujući i pirotehnička i eksplozivna sredstva, prilikom svake odluke sudija koja nije bila po volji "nenasilnim i neorganizovanim simpatizerima" - dodali su crveno-beli.

Partizan ćuti

Odgovora na saopštenje Zvezde do zaključenja ovog broja iz Humske nije bilo. Kontaktirali smo portparola Partizana sa pitanjem kako je moguće da lica koja nisu novinari poseduju pres i foto-legitimacije i budu pored klupe crveno-belih, ali odgovor nismo dobili.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading