Budućnost vratila seriju u Zagreb

Autor:

Sport

31.03.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti pobedili su Cedevitu u revanš utakmici polufinala ABA lige 87:72 i odluku o finalisti odložili za nedelju 7. april.

RepublikaFoto: Budućnost Voli
KK Budućnost

Posle prvog meča koji je pripao Cedeviti, Budućnost je, nošena sjajnom podrškom sa tribina izborila "majstoricu".

Nakon prvog poluvremena koje je bilo dosta neizvesno, gde nisu pravljene veće razlike, Budućnost je mnogo bolje ušla u nastavak susreta i vrlo brzo je ekipa Jasmina Repeše uspela da se "odlepi" od rivala.

Kada je Ramljak zakucao početkom poslednje deonice, Cedevita je ušla u seriju od 7:0 i ekipa trenera Slavena Rimca je bila na samo tri poena zaostatka (65:62). Bilo je razloga za brigu u Budućnosti s obzirom na to da su imali velikih problema sa ličnim greškama. Međutim, pogodili su tri vezane trojke, a poslednjom koju je ubacio Bel, Budućnost je došla na +10 i bilo je jasno da se Cedevita od ovoga neće oporaviti.

Ekipu Budućnosti su do trijumfa predvodili Edvin Džekson sa 15, te Nikolić, Bitadze, Kol i Gordić sa po 11 poena. U Cedeviti se istakao Džejkob Pulen sa 18 poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading