(VIDEO) EVO kako je Partizan stigao do pobede u novoj DRAMATIČNOJ završnici večitog derbija!

Autor:

Sport

30.03.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna drama ponovo je viđena u košarkaškom večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, a crno-beli su uspeli da savladaju ekipu Milana Tomića, tako da će majstorica odlučivati o finalisti ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport

Kao i uvek ove sezone, drama je zagarantovana u završnicama košarkaških večitih derbija. Malo je falilo da i ovaj meč ode u produžetak, što bi se i dogodilo da je Dejan Davidovac pogodio trojku u poslednjoj sekundi.

Pre toga ključni košarkaši crno-belih u završnici bili su Džok Lendejl i Markus Pejdž, koji su svojim ofanzivnim skokovima, odnosno poenima, doneli trijumf svom timu.


Sjajna atmosfera viđena je u dvorani "Aleksandar Nikolić", a kako je sve izgledalo, kao i "ludu" završnicu, možete pogledati u videu, koji se nalazi ispod.
Podsetimo, majstorica se igra pred "delijama" naredne subote od 20 časova, a pobednik te utakmice plasiraće se u finale ABA lige, gde će igrati protiv Cedevite ili Budućnosti u borbi za Evroligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading