Jokić: Imali smo sreće

Autor:

Sport

27.03.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera savladali su Detroit i tako upisali 50. pobedu u sezoni. Ponovo je najbolji igrač Nagetsa bio srpski košarkaš Nikola Jokić, koji je upisao dabl-dabl učinak od 23 poena i čak 15 skokova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić je vodio veliku borbu sa košarkašima Detroit Pistonsa

Jokić je po završetku susreta rekao da su nagetsi imali pomalo i sreće što su na kraju uspeli da izbore pobedu, ali i da je zabrinut što su umalo prokockali ubedljivu prednost.

- Bila su to dva različita poluvremena. U prvom smo mi dominirali, u drugom oni. Najvažnije je da smo našli način da dođemo do pobede. Ne smemo dozvoliti sebi da u poslednjoj četvrtini primimo 30 poena. Imali smo na kraju malo i sreće, ali ovo je jedna od onih utakmica u kojoj možete mnogo toga da naučite - rekao je Jokić američkim novinarima.

Jubilarna 50. pobeda i nema neki poseban značaj za srpskog košarkaša.

- Da li mi nešto znači? Ne znam. Mislim, lepo je, ali stvarno ne znam. U početku sezone želja nam je samo bila da uđemo u plej-of. Sad kada smo uspeli, možda želimo i nešto više, recimo poziciju prvog nosioca, prednost domaćeg terena. Sada je najvažnije dobiti što je moguće više utakmica, videćemo šta će biti u nastavku sezone - zaključio je Jokić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading