(VIDEO) SAMO ZA ONE SA JAKIM STOMAKOM - ALI BAŠ JAKIM: Nurkić se presamitio od bolova, a sudija uradio OVO

Autor:

Sport

26.03.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Portlanda pobedili su noćas posle dva produžetka Bruklin sa 148:144, a utakmicu je obeležila teška povreda bosanskog igrača Jusufa Nurkića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jusuf Nurkić

Košarkaš reprezentacije Bosne i Hercegovine je u produžetku utakmice nezgodno doskočio i doživeo stravičan prelom leve noge.

Prizor je bio zastrašujući. Dvorana je zanemela, igrači oba tima su bili u potpunom šoku, nisu mogli da gledaju, hvatali su se za glave... Međutim, ponašanje jednog sudije zgrozilo je Ameriku. Dok se Nurkić na parketu previjao od bolova, sudija je krenuo da ga preskoči u tom prilikom ga udario u povređenu nogu. Nastavio je da ide ka centru, kao da se ništa nije dogodilo.

Nurkić je iznet sa terena na nosilima, a potom prevezen u bolnicu. Jasno je da se radi o izuzetno ozbiljnoj povredi. Sezona je sigurno završena, a zbog ozbiljnih preloma karijera sjajnog centra je pod zankom pitanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading