ŠĆEPANOVIĆ SE PRISETIO PRVOG DANA AGRESIJE: Vozio sam na dva točka kada su padale bombe!

Autor: R. V. B

Sport

26.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NATO agresija na SR Jugoslaviju duboko se urezala u sećanje svih stanovnika naše zemlje. Svako pamti gde je bio predveče tog 24. marta 1999. godine i šta je tačno radio, pa tako i Vlado Šćepanović (43), nekadašnji reprezentativac, a u to vreme prvotimac Budućnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/SurfujPametno
Vlado Šćepanović

 Aktuelni pomoćni trener Partizana umalo nije stradao od prvih projektila koji su pali u blizini njegovog automobila nedaleko od aerodroma u Podgorici.

- Bombe sam dočekao kad sam išao na aerodrom da sačekam prijatelja iz Beograda. Pogodili su jedan rezervoar sa gorivom blizu puta, auto sam praktično vozio na dva točka. Sve je bilo blokirano, vratio sam se nazad. U tom momentu nisam osećao veliki strah, ali je bilo veliko iznenađenje, ljutnja, sve se skupilo - istakao je Šćepanović u razgovoru za portal Telegraf.rs.

Šćepa: Tog dana se sve prekinulo, nije bilo ničega, pa ni košarke

Igrom slučaja, Budućnost se prethodno veče vratila iz Italije sa gostovanja Benetonu u Saporta kupu. Na putu iz Treviza poleteli su sa aerodroma u Avijanu, istog onog sa kojeg su krenuli prvi avioni koji su nas bombardovali.

- Malo simbolike. Niko ne voli rat, pogotovo kada se bombarduje vaša zemlja. Tog dana se sve prekinulo. Za nas je bila neka nova situacija da od marta nema utakmica, nema takmičenja, nema ničega - dodao je Šćepanović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading