DECA SU SPAVALA DOK JE GOREO PIONIR

Autor:

Sport

25.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera na utakmicama Crvene zvezde svakog navijača ostavlja bez daha. Takav utisak stekla je i Kortni, supruga beka crveno-belih Kej Si Riversa (32) dok je gledala fantastičnu košarkašku predstavu u prvom meču derbija polufinala ABA lige, u kome je Zvezda slavila protiv Partizana posle produžetaka 106:101.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Kortni Rivers sa decom

Kortni je duel u dvorani Pionir pratila zajedno sa svojom decom, ćerkom Majom i sinom Majkom, koji pružaju najveću podršku Kej Siju. Supruga beka Zvezde ostala je šokirana atmosferom tokom duela, a za Srpski telegraf kaže da su deca nekim čudom, i pored glasne podrške "Delija", uspela da zaspe za vreme utakmice.

Kortni: Nisam probala srpsku hranu, ali jedva čekam

Ćerkica Maja i sin Majk jedva su dočekali da njihov tata istrči na teren u subotu veče, ali kako je duel trajao skoro dva i po sata, deca su prilegla malo da odspavaju.

- Verovali ili ne, deca su uspela da spavaju tokom ovako glasne podrške navijača, što je meni svakako odgovaralo jer sam uspela da pogledam celu utakmicu - rekla je mama Kortni, koja jedva čeka da što bolje upozna Beograd:

- Prvi put sam u Beogradu i jedva čekam da probam vašu hranu.

Lepša polovina Amerikanca Riversa nije krila oduševljenje huka sa tribina dvorane Pionir.

- Ovakvu ludnicu nisam nigde videla, možda je nešto slično bilo dok je Kej Si igrao za Panatinaikos - zaključila je Kortni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading