Legenda srpske košarke prodrmala Srbiju: Jokić će igrati za Srbiju!

Autor:

Sport

24.03.2019

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj, a danas ambasador ABA lige, pričao je o derbiju, NBA ligi i reprezentaciji Srbije, a dotakao se teme koja najviše zanima košarkašku javnost u Srbiji, a to je da li će "orlovi" biti jači za sjajnog centra Denvera, Nikolu Jokića na predstojećem Mundobasketu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola, čekamo te

Trenutno je u fokusu derbi polufinala ABA lige, ali ništa manje zanimljiva tema nije reprezentacija Srbije i Nikola Jokić, od koga svi očekuju da obuče dres nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Kini. 

- Moje mišljenje je da ce to sve biti dobro. Ja mislim da ce svi doći, za mene bi bilo iznenađenje da ne dođu. Ne vidim nikakvog razloga da se momci ne pojave i odigraju jedno odlično takmičenje. Mislim da će Jokić zaigrati za Srbiju. Ne vidim razloga da ne bude tako. Reći će on to, izjasniće se on - rekao je za Maxbet Paspalj.

Prvi meč polufinala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana ispunio je očekivanja.

- Posle dosta neiteresantnog prvog poluvremena, bilo je dobre energije, bilo je onog debijskog protiska, želje za pobedom. Na kraju je sve bilo dobro. Nije bilo incidenata, smirenje strasti je donela odluka da ne dolazak gostujućih navijača. Nažalost mi nismo na nivou da gledamo sport, a sve ostalo da ostavimo po strani - rekao je Žarko Paspalj.

RepublikaFoto: Starsport
Žarko Paspalj

Upitan je Paspalj da li bi mogao eventualno derbi sa Zvezdom i Partizanom da bude u Areni uz prisustvo oba navijačka tabora?

- Kada derbi tu nema festivala, festival je zabava i uživanje, to je nešto lepo. Mi nismo došli na taj nivo - smatra Paspalj koji je dodao da su sudije odradile odličan posao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading