Biće borba neprestana: Lendejl dao obećanje "grobarima"!

Autor:

Sport

24.03.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Džok Lendejl istakao je posle sinoćnjeg poraza od Crvene zvezde (106:101) u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa ABA lige, da su crno-beli ispustili priliku da pobede, ali da to mogu da učine u sledećem meč pred domaćom publikom.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

- Mogli smo da dobijemo ovaj meč. Napravili smo velike greške. Iako smo izgubili, mislim da smo dobili dovoljno samopouzdanja, jer vidimo da možemo da ih dobijemo sledeći put i mislim da sigurno hoćemo. U narednoj utakmici treba da budemo bolji u odbrani i da im ne dozvolimo lake poene- rekao je Lendejl novinarima posle meča.

Centar crno-belih istakao je da njegov tim ima dovoljno vremena da se pripremi za drugu utakmicu.

- Imamo dovoljno vremena da analiziramo ovo što su uradili i da prilagodimo svoju igru. Mislim da već znamo u kojim segmentima moramo da se popravimo. Sedam dana je dovoljno da se odmorimo i da spremno doćekamo sledeći susret- zaključio je Lendejl.


Druga utakmica polufinalne serije plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde igra se sledeće subote, 30.marta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading