Tragedija: Durentov brat UBIJEN na proslavi 32. rođendana!

Autor:

Sport

21.03.2019

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak dan za Kevina Durenta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kevin Durent

Američki mediji prenose da je usvojeni brat zvezde Golden Stejta, Kliford Dikson, ubijen u Atlanti na svoj 32. rođendan.

On je slavio rođendan u jednom baru, a prethodno ga je promovisao putem društvenih mreža. Tamošnji mediji pišu da je upucan oko 1 sat iza ponoći na parkingu.

Lekarske ekipe su ubrzo stigle na mesto zločina, ali su samo mogle da konstatuju smrt. Policija već traga za počiniocem, a za sada je jedino poznato da je to bio tamnoputi momak koji je nosio masku sa lobanjom.

Dikson i Durent su zajedno odrastali u Merilendu. On se takođe bavio košarkom, igrao je dve godine na  koledžu Vestern Kentaki.

Njih dvojica su bili veoma bliski, a o tome najbolje svedoče reči Kevina Duranta po osvajanju MVP nagrade 2014. godine.

- Ti me održavaš svakog dana, ima dana kada sam deprimiran posle treninga ili meča, ali mi ti popraviš raspoloženje. Hvala ti, ne bih bio bez tebe tu gde jesam, ovo je i tvoj trofej, poručio je Kevin Klifordu.

Dikson se nakon neuspšne košarkaške karijere posvetio muzici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading