Jak turnir za Đorđevićeve "orlove" pred SP

Autor:

Sport

18.03.2019

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mundobasket u Kini održaće se od 31. avgusta do 15. septembra i na njemu će reprezentacija Srbije u grupnoj fazi igrati protiv Italije, Angole i Filipna, ali je jasno da će pripreme za to takmičenje početi znato ranije i da nas očekuje nekoliko prijateljskih utakmica.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Srbije

Kako bi prošli period aklimatizacije za Kinu, dogovoren je i turnir u Šenjangu, saošteno je posle velike konferencije za medije u tom gradu, na kojoj je učestvovao i Dejan Tomašević.

Srbija će tako na "generalnoj probi" u Šenjangu, pred odlazak u Fošan, igrati na turniru sa veoma jakim timovima, učesnicima Svetskog prvenstva: Francuskom, Novim Zelandom i Italijom, koju nam je žreb i dodelio pri formiranju grupa.

Na pomenutoj konferenciji za medije, Dejan Tomašević je potpisao protokol o saradnji КSS sa provincijom Lijaoning u kojoj živi 43 miliona stanovnika.

Glavni organizator gospodin Bing Liu, vlasnik kompanije "Golden star investment" koja je dugogodišnji poslovni partner КSS. Generalni sekretar Tomašević je održao zanimljiv govor i poklonio gradonačelniku Šenjanga ĐanguJunu dres našeg nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading