Bitadze ponovo briljirao i doneo pobedu Budućnosti protiv Cibone za kraj ABA lige!

Autor:

Sport

17.03.2019

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti savladali su Cibonu sa 91:82 u poslednjem kolu ABA lige zahvaljujući sjajnoj poslednjoj četvrtini.

RepublikaFoto: Starsport

Mučila se Budućnost u prvom delu igre u kojem je Cibona uspevala da bude ravnopravan rival, pre svega zahvaljujući odličnoj drugoj četvrtini koju su izabranici Ivana Velića dobili rezultatom 21:12. 

Zagrepčane je u igri držao fantastičan šut za tri poena, pošto su pogodili čak 15 trojki iz 31 pokušaja.  Cibona je u trećoj deonici u jednom trenutku imala i maksimalnih +13 pri rezultatu 59:46, ali je aktuelni šampion uspeo do kraja četvrtine da nadoknadi prednost rivala. 


U poslednjih 10 minuta ekipa Jasmina Repeše je ubacila u "brzinu više" i napravila seriju 11:0 koja im je praktično donela trijumf. 

Kao i u prošlom kolu kada je bio MVP, ponovo je blistao mladi Goga Bitadze, koji je meč završio sa 24 poena uz šut iz igre 8 od 10. Pratio ga je Erl Klark sa 15 poena, dok je Noris Kol dodao 11 poena. Svih 11 igrača koji su ulazili na parket upisali su se u listu strelaca. 

Sa druge strane, kod Cibone, najefikasniji je bio upravo nekadašnji igrač Budućnosti, Marko Ljubičić sa 17 poena (4 trojke), a Josip Bilinovac dodao je 11 poena uz 5 asistencija. 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading