Đorđević se "otvorio": Bravo, Bobi!

Autor:

Sport

24.08.2017

09:10 >> 10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveni problemi nastavljaju da muče košarkaše Srbije, ali je selektor Aleksandar Đorđević izrazio zadovoljstvo posle pobede nad Italijom, ne ustručavajući se da pohvali odličnu partiju Bobana Marjanovića.

RepublikaFoto: Starsport
Muče ga Kalinić i Lazić: Aleksandar Đorđević

- Više nema prijateljskih utakmica, jer kako se bliži prvenstvo, sve reprezentacije i u pripremnim mečevima žele da pobeđuju. Bila je ovo veoma jaka, fizički zahtevna utakmica u kojoj su Italijani 30 minuta prikazali zavidnu snagu i čvrstinu. Mi smo dobro odgovorili na takvu igru, pojačali agresivnost u odbrani i na kraju pobedili -  rekao je Đorđević posle meča. 

Naša reprezentacija se nalazi na Akropolis kupu u Atini. Ovo je sedma pobeda iz isto toliko utakmica "Orlova".

- Nije mi se dopalo kako smo lako dozvolili Italiji da napravi seriju 9:0 u trećoj četvrtini, ali je dobro što smo na tu situaciju brzo i efikasno odreagovali. Boban Marjanović je odigrao, verovatno, najbolju utakmicu u pripremnom periodu - rekao je Đorđević

Potom se selektor osvrnuo na zdravstveni bilten reprezentativaca.

- U timu nije bilo Kalinića, koji nije trenirao zbog problema sa leđima i Lazića koga muči povreda ramena. Imamo zdravstvenih problema, ali moramo da prihvatimo situaciju i nastavimo da se spremamo i radimo, jer je šampionat sve bliže - zaklučio je selektor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading