Gurović poslao brutalnu poruku Jokiću: Do sada sam te branio, ali...

Autor: maxbetsport.rs

Sport

16.03.2019

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je dobila protivnike "po meri" na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini, a ono što sve zanima je da li će Nikola Jokić ponovo obući dres Srbije. Možda ga motiviše poruka koju mu je upustio Milan Gurović.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić i Aleksandar Đorđević

Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica i Boban Marjanović već su poručili - Srbija može da računa na njih na Svetskom prvenstvu. Pitanje je samo da li će uz "orlove" biti Nikola Jokić.

- Dosad sam branio Jokića, imao opravdanja za izostanak, ali sada mislim da nema nijednog razloga da se ne odazove pozivu Đordevića. Potpisao je veliki ugovor u Denveru. To je naš najbolji centar u poslednjih nekoliko decenija. Ima sve, ne možete da mu nadete manu. On je vanserijski košarkaš, treba da bude motor reprezentacije - rekao je za "Maxbetsport" Milan Gurović.

Imala je Srbija sreće na žrebu, Italija je najteži rival u prvoj fazi, smatra Gurović.

- Ostale dve selekcije, Filipini i Angola su mi totalna nepoznanica. Italijani su u padu poslednjih godina. Pitanje je, naravno, u kakvom sastavu će i oni da dođu. U drugoj fazi, Iran može da bude neugodan rival, dok su Španija i Portoriko uvek odlični. “Furija” je najjači rival, sigurno. Ona je uz nas favorit za četvrtfinale iz tog dela žreba. Srbija i Španija bi trebalo da se bore za najviši plasman, za medalje u Kini- rekao je proslavljeni košarkaš.

RepublikaFoto: Starsport/P. MILOSAVLJEVIĆ
Milan Gurović

Kapiten Srbije, Miloš Teodosić potpuno će se posvetiti reprezentativnim obavezama pošto je odlučio da do kraja sezone neće zadužiti opremu nijednog kluba.

- Doneo je pravu odluku da propusti ostatak sezone. Ima 32 godine, mora da misli na svoj telo. Godinama su ga mučile povrede. Nema ritam utakmica, ali se radi o velikom profesionalcu. Siguran sam da će da dode spreman na pripreme, da će individualno da radi. Ne sumnjam da će opet da bude onaj pravi- zaključio je Gurović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading