I DRUGI GRČKI VELIKAN ŽELI U ABA LIGU: Panatinaikos se ne odriče najvećeg rivala

Autor:

Sport

14.03.2019

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Panatinaikos poslao je zvanično pismo ABA ligi, u kojoj je izrazio želju da od naredne sezone nastupa u njoj.

RepublikaFoto: youtube.com/Big Thirteen
Tekst potpisa

Prema pisanju grčkog portala "SDNA", kao i "Eurohoops", Panatinaikos želi da igra u istoj ligi kao i Olimpijakos.

Klub iz Pireja saopštio je da pregovara sa ABA ligom, pošto ne želi više da nastupa u grčkom šampionatu zajedno sa Panatinaikosom.

U pismu piše:

- PAO želi da se takmiči u jakoj ligi i prvenstvu u kojem se igra njihov najveći rival Olimpijakos. Klub iz Atine nema nameru da napusti grčki šampionat, već želi da se uporedo takmiči u oba. 

Ovo uopšte ne čudi jer je vlasnik i predsednik Panatinaikosa kontroverzni, koji je poznat po svojim nastupima u javnosti. 


Izvršni direktor ABA lige Krešimir Novosel ranije u toku dana potvrdio je da je Olimpijakos pokazao interesovanje da se takmiči u ABA ligi od naredne sezone. 

Podsećamo, klub iz Pireja je u Kupu Grčke odigrao samo jedno poluvreme protiv Panatinaikosa, pošto na drugo nisu izašli zbog, kako kažu, "očajnog suđenja Panatinaikosovih arbitara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading