Jokić i Srbija: PRIČA NIJE ZAVRŠENA

Autor:

Sport

12.03.2019

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poprečne informacije stižu kada je u pitanju nastup Nikole Jokića u nacionalnom dresu na Mundobasketu. Javnost u Srbiji sa nestrpljenjem čeka konačan odgovor, u nadi da će sjajni centar pristati. Ovaj put se oglasio menadžer Miško Ražnatović.

RepublikaFoto: Starsport
Tekst potpisa

On je objasnio kako sada stvari stoje i da je odluka još uvek daleko.

- Rekao sam da još nikakva odluka tu nije doneta niti je uopšte razgovarano o tome. Nedavno sam pročitao da ni Vučević nije razmišljao o tome, ljudi su zaokupirani potpuno drugom tematikom i nije bilo vremena da se razgovara sa selektorom ni o planovima ni o bilo čemu drugom. Čim se NBA sezona završi, što je verovatno april ili maj, biće više nego dovoljno vremena da se odluka donese - rekao je Ražnatović za "Sport klub".

Poznati agent osvrnuo se i na Bobana Marjanović i mogućnost da ostane u NBA ligi.

- Ubeđen sam u to, nema nikakvog razloga da bude drugačije, samo je pitanje količina novca. Naravno da je njemu prioritet ostanak u NBA, u vezi sa time nema dileme. Napredovao je fizički, kao i svi koji odu u NBA, i shvatio je da mora da iskoristi svaki minut koji dobije, makar to bilo i pet minuta u momentima kada je meč već odlučen. Tako se i ponaša, to je krajnje profesionalno i dobio je nagradu – više minuta, više značajnijih minuta, i pokazao je da može da ispuni tu ulogu. Siguran sam da su svi to videli i da će mu neki od 30 timova ponuditi ugovor, neki koji nema problem sa tom famoznom odbranom od pik-en-rola jer on kao ne može to da brani, mada ja smatram da to nije istina - zaključio je Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading