Nova poza u se*su u režiji Luke Dončića!

Autor:

Sport

10.03.2019

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jonas Žnidaršič, slovenački voditelj i tv lice na zanimljiv način je prokomentarisao partije mladog Luke Dončića u najjačoj ligi na svetu. Slovenac se sjajno snašao u Americi, na njegove poteze je retko ko ostao imun, a voditelj je izmislio novu pozu u seksu, simolično sa brojem 77, "u čast" mladog košarkaša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić

Dončić je iz Real Madrida kao treći pik na draftu prošle godine prešao u Dalas Maverikse i njegove brojke i potezi u NBA su apsolutno šokirali sve. Dok smo mi u Evropi imali prilike da ga gledamo u Evrligi, "preko bare" nisu i ostali su zapanjeni talentom koji poseduje.

U Dalasu je uzeo broj 77, a Žnidaršič je taj broj upotrebio za svoje poređenje.

- Broj Luke Dončića bio je inspiracija nove erotske poze koja je osvojila sportski svet. To je situacija koja omogućava ljudima ono što je od velike važnosti u savremenoj seksualnosti - da u međuvremenu mogu da gledaju i košarku - rekao je Žnidaršič na RTV Slovenija.

Tako je broj 77 posle simboličnog obeležja na dresu mladog Slovenca dobio još jedno značenje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading