Kokoškov slab za Portland, Baksi nastavljaju da "melju"!

Autor:

Sport

10.03.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Milvoki Baksa savladali su Šarlot Hornetse rezultatom 131:114 i sada imaju tri pobede više od drugoplasiranog Toronta. Srpski trener, Igor Kokoškov je prekinuo niz pobeda sa Sansima pošto je bolji bio Portland.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igor Kokoškov

Baksi su do pedesetog trijumfa u sezoni došli na krilima Janisa Adetokumba i Bruka Lopeza, koji su ubacili 51 poen. 

Šarlot je igrao jako dobro u prvom poluvremenu, posebno u drugoj četvrtini, pa su na poluvremenu imali prednost 59:55, ali je Milvoki uspeo da preokrene i na kraju slavi ubedljivo. 

Kemba Voker je ponovo bio najefikasniji u redovima poraženih sa 25 poena, dok su Frenk Kaminski i Majls Bridžis imali 16 odnosno 15 poena. 

U velikom derbiju NBA lige, duelu između dve najtrofejnije franšize Boston Seltiksi slavili su u Stejpls Centru protiv Los Anđeles Lejkersa 120:107. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Timu iz Los Anđelesa malo je bila odlična partija Lebrona Džejmsa, koji je zabeležio tripl dabl od 30 poena, 12 asistencija i 10 skokova. Moric Vagner je postigao 22, a još samo je Džonatan Vilijams bio dvocifren sa 18 poena uz 10 skokova. Na drugoj strani lidersku palicu preuzeo je Džejmsov nekadašnji saigrač Kajri Irving sa 30 poena, šutom iz igre 12/18, a za tri poena 5/8, sedam skokova, pet asistencija i po dve ukradene lopte i blokade. Markus Smart i Markus Moris postigli su po 16 poena.

Bruklin je savladao Atlantu u gostima i došao do treće uzastopne pobede. Najefikasniji pojedinci su bili Spenser Dinvidi i Džeret Alen. 

Minesota je savladala Vašington u jednoj "rafalnoj paljbi" koja je okončana rezultatom 135:130 (nakon produžetaka) u korist Vukova. Mladi centar Minesote, Karl Entoni Tauns, imao je fantastično veče ubacivši 40 poena u svojoj areni i tako donevši Vukovima novi trijumf. 

Prvi evropski glavni trener u NBA ligi, Igor Kokoškov, doživeo je novi poraz sa svojim Finiks Sansima, a ovog puta poraz im je nanela ekipa Portland Trejl Blejzersa rezultatom 127:120.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading