Đorđević ima dve opcije!

Autor:

Sport

09.03.2019

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepunih godinu dana posle smene u minhenskom Bajernu, selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević nalazi se veoma blizu novog klupskog angažmana.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije na novom zadatku!

Selektor Srbije je kandidat za novog trenera italijanskog Virtusa iz Bolonje, a kako sada stvari stoje, izgleda da je ''Sale Nacionale'' njihov ''prvi pik''.

"Sportski Žurnal''  prenosi da je Đorđević dobio dve ponude iz Virtusa - da odmah preuzme njihovu ekipu, ili da to učini po završetku tekuće sezone.

Šta god da odluči, Đorđević će morati da Italijanima veoma brzo odgovori, neće imati vremena za razmišljanje, jer u Virtusu žele da što pre ''probude'' ekipu koja je ušla u seriju loših rezultata, ugrozila plasman u italijanski plej-of.

U svakom slučaju, trener Stefano Sakripanti je pred otkazom, a od Đorđevićevog odgovora zavisi da li će ga on odmah zameniti, ili će se u Bolonji eventualno odlučiti za neko prelazno rešenje do kraja sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading