Trener Denvera nije mogao da veruje: Zbog jedne Jokićeve rečenice njegov uspeh je još veći!

Autor:

Sport

07.03.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić nastavlja da pruža neverovatne partije u najjačoj ligi na svetu, a kada bismo se vratili nekoliko godina unazad, iz njegovog ugla ovakav scenario nije postojao ni u snovima, međutim, mladi Somborac živi svoju bajku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić piše istoriju u NBA!

Uoči meča protiv Los Anđeles Lejkersa koji je Denver rešio u svoju korist 115:99, ugledni "ESPN" napravio je intervju sa našim centrom.

- Zaljubio sam se u košarku odrastajući u Srbiji. Profesinalnom košarkom krenuo sam da se bavim sa 16 godina, tako da je sve krenulo brzo da se odvija. Kada sam došao u Ameriku, želeo sam da budem što bolji - počeo je Jokić za "ESPN". 

Jedan od bitnijih likova u Nikolinoj priči je i trener Denvera Majk Meloun koji je imao neograničeno poverenje u našeg centra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Nikola ima bajkovitu priču. Seli smo i pitao sam ga - Nikola, pre pet godina, da li si mogao sebe da vidiš kao učesnika Ol-star vikenda. Da li si mogao sebe da vidiš kako se izjednačuješ sa Majklom Džordanom po broju tripl-dablova - rekao je Maloun i nastavio, "On je tada krenuo da se smeje i rekao mi: "Treneru, nikada nisam mislio da ću biti u NBA" - rekao je Meloun.

Trener Meloun smatra da je Srbin zaslužio da bude gde jeste te da svojim trudom i zalaganjem čini da i njegovi saigrači pored njega budu mnogo bolji.

- Radio sam veoma naporno i nadam se da ću jedno dana osvojiti NBA prsten. To mi je cilj -zaključio je Jokić. 

Nekadašnji košarkaš Mega Bemaksa odigrao je ukupno 291 meč u NBA i, za sada, ima prosek od 16,1 poena, 9,5 skokova i 5,1 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading