KSS imenovao selektore mlađih reprezentacija Srbije

Autor:

Sport

07.03.2019

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na predlog potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije Igora Rakočevića, Upravni odbor KSS je u četvrtak imenovao trenere mlađih selekcija.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor kadetske reptrezentacije (igrači do 16 godina) biće Saša Nikitović. Kadete od 9. do 17. avgusta očekuje učešće na Evropskom prvenstvu u Italiji.

Juniorsku reprezentaciju (igrači do 18 godina) predvodiće Slobodan Klipa, a njegov tim će od 27. jula do 4. avgusta učestvovati na Evropskom prvenstvu u Grčkoj.

Selekciju do 19 godina od četvrtka vodi Aleksandar Bućan koji će pokušati što bolje da pripremi tim za Svetsko prvenstvo koje se od 29. do 7. jula igra u Grčkoj.

Selektor reprezentacije do 20 godine biće Oliver Popović. Mlada reprezentacija od 13. do 21. jula učestvuje na Evropskom prvenstvu u Izraelu.


Selektor univerzitetske reprezentacije biće Miodrag Rajković koji će svoj tim od 3. do 14. jula predvoditi na Univerzitetskim igrama u Italiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading