Triler u Sakramentu pripao Seltiksima: Bogdanović se raspucao, a onda je jedna sudijska odluka promenila sve!

Autor:

Sport

07.03.2019

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Boston Seltiksa pobedili su Sakramento Kingse na gostovanju u neizvesnom meču 111:109, uz solidne partije srpskih internacionalaca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Sakramento Kings - Boston Seltiks

Seltiksi su poenima Džejsona Tejtuma na 15 sekundi do kraja poveli 109:106, na drugoj strani je Badi Hild realizovao sva tri slobodna bacanja za 109:109, da bi Boston iskoristio poslednji napad od sedam sekundi i preko Gordona Hejvorda zabeležio pobedu.

Na drugoj strani je Barns mogao da izraste u junaka Kingsa, međutim, njegov šut za tri poena uz zvuk sirene nije bio precizan.

Tejtum je ubacio 24 poena za Kelte, Al Horford je imao 21 poen, 11 skokova i 7 asistencija, a Markus Moris 19 poena.

Kod Kraljeva, Herison Barns je bio najefikasniji sa 24 poena i 8 skokova, Badi Hild upisao poen manje, a Vili Koli-Stejn 19 poena.

Bogdan Bogdanović je za 28 minuta zabeležio 14 poena (5/9 iz igre, 4/6 za tri), 4 skokova i 3 asistencije, dok je Nemanja Bjelica duel završio sa po 5 poena i skokova i 2 asistencije.

Bogdanović je završio je meč na minut i 27 sekundi do kraja jer je napravio sporni faul nad Džejsonom Tatumom, da nije dosuđen možda bi Bogdan pogodio za tri poena pošto ga je krenulo, međutim, Kingsi u finišu ostaju bez pobede.

Finiks Sansi su dobru formu potvrdili trećom uzastopnom pobedom. Ekipa Igora Kokoškova je kao domaćin savladala Njujork Nikse sa 107:96, a najzaslužniji za to bio je Devin Buker.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading