VELIČKOVIĆ: Da u dobroj atmosferi dočekamo plej-of

Autor:

Sport

03.03.2019

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde (70:68) u trećem ovosezonskom derbiju. Crno-beli će tako najverovatnije na novi megdan četi Milana Tomića, ali ovoga puta ulog će biti veći nego ikad - Evroliga.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Ekipa Andree Trinkijerija nije uspela u nameri da savlada večitog rivala i tako izbegne duel sa crveno-belima u polufinalu. Ipak, kapiten crno-belih nije nezadovoljan.

- Očekivali smo ovako tešku utakmicu. Plan je bio da držimo rezultat u kontroli do samog kraja meča. Imali smo i šut za pobedu. Imamo još dva kola do kraja regularnog dela, moramo da se spremamo za te utakmice - rekao je Veličković.

Košarkaši Partizana najverovatnije su ovim porazom zakazali novi duel sa večitim rivalom, ovog puta u polufinalnoj seriji ABA lige. Da li će pristup biti drugačiji ako do tog duela dođe?

- Mali je period između utakmica da bi moglo da bude neke velike razlike u pristupu. Spremaćemo se, sada je jasnije ko ide u polufinale. Imamo pred nama još dva meča. Pokušaćemo da dobijemo te utakmice i dobroj atmosferi sačekamo početak plej-ofa - zaključio je kapiten crno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading