Nisu ga zaboravili: Partizan poslao Duletu čestitku za rođendan!

Autor:

Sport

03.03.2019

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener Partizana Duško Vujošević danas slavi 60. rođendan.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-belo božanstvo... Duško Vujošević

Dule je za navijače crno-belih pravo božanstvo, čovek koji im je podario godine i godine dominacije, kao i veliki broj trofeja, čime se večno upisao u istoriju Partizana.

Zbog svega toga njegov voljeni klub mu je jutros čestitao ulazak u sedmu deceniju života.

- Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan, legendarni Duško Vujošević, danas slavi 60. rođendan, stoji na Tviter nalogu srpskog velikana.

 

 

Vujošević je sa Partizanom osvojio pet ABA liga, četiri KRK i čak 12 titula prvaka države. Pored toga ne sme se zaboraviti ni odlazak na Fajnal for Evrolige u Parizu. Dule je osvojio i prestižnu nagradu "Gomeljski" za najboljeg trenera u Evroligi 2009. godine, on je ujedno i jedini stručnjak u istoriji koji je dobio priznanje, a da te sezone nije osvojio najjače klupsko evropsko takmičenje.

Bio je i predsednik SD Partizan i čovek koji je na svakom mestu beskompromisno, nekad i previše, branio klub i njegove navijače. Zato će on zauvek imati posebno mesto u srcima navijača Partizana.

Danas je na programu košarkaški večiti derbi, a poznajući Duleta, za njega bi najveći poklon bila pobeda Partizana nad najvećim rivalom.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading