Plej-of sve dalje i dalje: Katastrofalna partija Bogdanovića u porazu Kingsa

Autor:

Sport

02.03.2019

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa udaljili su se od plasmana u plej-of. Oni su u derbiju Kalifornije poraženi od direktnih rivala Los Anđeles Klipersa sa 116:109.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nije bilo njegovo veče... Bogdan Bogdanović

Bila je to četvrta pobeda ekipe Doka Riversa u isto toliko mečeva protiv Sakramenta.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je jedan od najslabijih mečeva u sezoni. On je meč završio sa devet poena, ali uz katastrofalni šut iz igre (3/15). Nemanja Bjelica je ovog puta dobio šansu i za 13 minuta ubacio je pet poena i uhvatio tri skoka.

Kingsi su vodili na poluvremenu, ali se njihova igra raspala u trećoj četvrtini. Prednost Klipersa konstantno je rasla i u jednom trenutku bilo je maksimalnih +13 početkom četvrte deonice. Sakramento je uspeo da se razbudi, ali je na kraju mogao samo da ublaži poraz.

Najbolji u timu Dejva Jejgera bili su Badi Hild sa 23 poena i sedam skokova, Vili Koli-Stajn sa 16 poena i 12 skokova, te "Divčeva zlatna koka" Heri Džajls i Herison Barns sa po 15 poena. 

Kod Klipersa Lendri Šemet je imao 20, Danilo Galinari 19, Lu Vilijams 17, a Montrezl Herel i Šel Gildžus-Aleksander po 15 poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading