Emotivni Đorđević otkrio šta UBIJA igrače: Ovo nije fer...

Autor:

Sport

24.02.2019

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaša Srbije, Aleksandar Đorđević, otvorio je dušu posle pobede nad Izraelom i obezbeđenog plasmana na Svetsko prvenstvo u Kini. Đorđević je rekao da je novi sitem takmičenja promenio sva pravila i pretvorio košarku u partiju šaha.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

- Čestitke igračima, imali su najteži posao u prethodne dve godine. Odgovorili su na sve izazove. Nije slučajno što je Gagi ovde pored mene na konferenciji, on je tipičan primer igrača iz srpske košarke i hvala mu. Nisam inače emotivan ali možda jeste takav trenutak. Niko nije razumeo koliko će biti teško, da su ova pravila u kvalifikacijama promenila sva pravila. Ovo nije fer - ovo je više igranje šaha, povrede, pravi kvalitet košarke su samo igrači a mi igrače nismo mogli da imamo.

- Kalendar ubija igrače pa i reprezentacije. Izraelci su nas dobili tamo ali nisam sumnjao u naše momke - rekao je Đorđević.

- Hvala ovolikoj publici i svima koji su nas pratili tokom ovih kvalifikacija. Imali smo i čartere, Savez je sve uradio da nam olakša putovanja. Igra možda nije bitna, danas je bilo atraktivnih poteza i težićemo i dalje tome. Mnogo pritisaka je bilo, stalo nam je bilo da odemo na SP i ponosan sam što smo se plasirali. Ne potcenjujte nikada nikoga ko radi u Košarkaškom savezu Srbije. I sve ono što je taj Savez sve uradio u proteklih 90 godina - dodao je Đorđević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading