Kingsi idu ka plej-ofu: Velika pobeda Sakramenta u Oklahomi, Bogdan na visini zadatka

Autor:

Sport

24.02.2019

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa upisali su važnu pobedu na gostovanju Oklahomi. Bogdan i drugovi slavili su 119:116 i došli do 31. trijumfa u sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Još jednu veoma dobru partiju u dresu Sakramenta pružio je Bogdan Bogdanović. Srpski košarkaš upisao je 15 poena uz četiri skoka i asistenciju. Njegov kolega iz reprezentacije Nemanja Bjelica nije igrao.

Badi Hild predvodio je Kingse do velike pobede, postigao je 34 poena, njega su pratili Begli i Foks koji su ubacili po 19 poena.

U timu Oklahome, Rasel Vestbruk je imao dabl-dabl učinak od 41. poena i deset skokova uz četiri asistencije, dok su Denis Šruder i Pol Džordž susret završili sa po 14 poena.

Sakramento je odigrao izuzetno dobro prvo poluvreme. Oklahoma je bila potpuno nadigrana, pa je posle 24 minuta tim iz Kalifornije vodio sa 63:49.

Ipak, Tanderi se nisu predavali. Predvođeni Raselom Vestbrukom u poslednjoj deonici uspeli su nekoliko puta da stignu do preokreta. 

Ušlo se u neizvesnu završnicu, Vestbruk je ubacio trojku za 116:116. Uzvratio je De Aron Foks koji je pogodio oba bacanja za 118:116. Oklahoma je imala napad za preokret, ali nije iskoristila dve šanse, Grant je promašio trojku, a zatim je Vestbruk napravio faul u napadu.

Barns je bio fauliran na 4.2 sekunde pre kraja, pogodio je samo jedno bacanja, pa su Tanderi dobili još jednu priliku. Ipak, ni ovu nisu uspeli da iskoriste, Džordž je promašio trojku, pa je pobeda otišla u Sakramento.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading