"Budućnost" pokušava da skine ljagu sa imena!

Autor:

Sport

21.02.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Karo, prvi čovek agencije "Fer plej", nedavno je napao prvog čoveka šampiona ABA lige Dragana Bokana da na podmukao način pregovara sa igračima, a u središtu pažnje bio je Blagota Sekulić. Čelnici "Budućnosti" su demantovali optužbe i naveli kako su bez razloga uvučeni u rat menadžera.

RepublikaFoto: Tanjug/DRAGAN KUJUNDŽIĆ
Dragan Bokan

Košarkaški portal "Eurohoops" navodi kako se KK Budućnost iz Podgorice nalazi u ratu menadžera.

Agent Jorgos Dimitropulos zahteva od Evrolige da ispitaju ovaj slučaj i smatra da se podgorički klub ponaša kao medijator određenih agencija. Pominje se i slučaj Alena Omića, za kojeg je navodno zahtevano da mora da pređe u klub iz Evrolige.

Izvršni direktor ELPA (Udruženja igrača Evrolige), Boštjan Nahbar, je naglasio da oni nemaju veze sa ovim slučajem.

KK Budućnost je uputio pismo "Eurohoops-u", u kojem apostrofiraju da se uvučeni u rat menadžera.

- Mi smo zapanjeni neprikladnim i netačnim optužbama agenta Davida Kara. Bez potrebe i pravog razloga uvučeni smo u rat između košarkaških agenata, koji koriste igrače za svoju finansijsku korist. Optužbe prema menadžmentu Budućnosti, koje je izneo agent sa kojim nikada nismo kontaktirali, potpuno su nekorektne. Godinama sarađujemo sa različitim agencijama i agentima, a ovo je prvi put da se nađemo u ovakvoj situaciji. To je napad na reputaciju našeg kluba i menadžment. Ubuduće nećemo komentarisati ovakve nepotkrepljene napade, koji će ubuduće biti prosleđeni našim advokatima, a koji će zaštititi integritet i reputaciju kluba- navodi se u odgovoru Budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading