BURA SE NE STIŠAVA: Predsednik Partizana sipao so na ranu "večitim" rivalima!

Autor: Blicsport

Sport

21.02.2019

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović smatra da je Kup Radivoja Koraća samo početna stanica u daljim zacrtanim visokim ciljevima crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

- Osvajanje Kupa nije ništa novo za mene, jer smo ga već uzeli prošle godine. Nisam euforična osoba. Ne pravim od normalnih stvari u životu neku pompu. Shvatam to kao nagradu za rad struke i igrača, ali i uprave koja im je obezbedila uslove. Nadam se da je to tek početak nekih stvari koje će se događati u budućnosti. Na ovim stvarima treba da učimo, izvlačimo pouke, kako bismo bili još pametniji i još bolji, jer znamo kako izgleda radovati se - rekao je Mijailović u razgovoru za Blicsport.

Bilo je jasno da dolaskom Andree Trinkijerija rukovodstvo Partizana želi da napravili revoluciju.

- Gradimo sistem. Ovo je tek početak velikog posla, koji nećemo dovršiti narednih nekoliko godina. Svi treba da se sete gde je Partizan bio pre godinu i po. Vrlo je važna stvar što su se u klub vratili ljudi koji ranije nisu hteli da sednu ovde da popiju kafu. Oni sad hoće da rade, da donose u klub. Partizan je velika porodica, širok krug uspešnih ljudi, koji žele najbolje Partizanu. Neko voli pecanje, neko voli fubal, neko košarku... Partizan poštuje državu, kao i sve ljude koji pomažu Partizanu. Ništa nije lično, svakom ko pomogne u radu kluba mi ćemo zahvaliti- rekao je Mijailović.

RepublikaFoto: Starsport

"Večiti" rival nije bio zadovoljan ishodom u Nišu, pa je utakmica dobila treće poluvreme.

- Svako treba da se diči i ponosi rezultatima svog rada. Nečija jedna reč ili rečenica ne može vam nikakvo loše doneti ako ste odradili dobar posao. Tražite grešku u sebi, a ne u drugima- Mijailović.

Partizan ima staru boljku, dugove.

- Gluposti su kako nam se navodno opraštaju dugovi. Dogovorom sa bivšim igračima deo duga smo skinuli, dok drugi deo sporazumno isplaćujemo. Ispoštovali smo ljude. Na osnovu toga je smanjen dug. Marketinškim aktivnostima smo povećali prihode kroz privatna sponzorstva i raznorazne slične stvari. Kad smo kod dugova, sa Duškom Vujoševićem je napravljen inicijalni dogovor. Ostalo je da neke stvari definišemo, ali Partizan nastoji da se to reši sporazumom. Vujošević zaslužuje da to bude korektno završeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aca sd

22.02.2019 16:14

Bravo za Ostoju,cepaj samo.