Može u Evroligu, ne mora u ACB: Bertomeu otklonio sve sumnje

Autor: Sportklub, Kadena SER

Sport

21.02.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poraza u finalu kupa od Barselone i brojnih žalbi na suđenje pojavile su se informacije da bi košarkaška sekcija slavnog kluba Real Madrida mogla da istupi iz domaće lige.

RepublikaFoto: pixabay.com

Košarkaši madridskog Reala nakon osvajanja Evrolige u Beogradu 2018.

 

Vođeni takvim informacijama, mediji su počeli da spekulišu da bi to moglo da utiče i na učešće Los Blankosa i u Evroligi što je negirao glavni čovek elitnog košarkaškog takmičenja.

- Postoji ta mogućnost, da tim učestvuje u Evroligi, a ne u domaćem prvenstvu. Evroliga je kompanija, a ne federacija. Vlasnici donose odluke i donose najbolje odluke za takmičenje, što nam omogućuje da zaobiđemo neke birokratske procedure. Budućnost može da donese brojne promene i kao kompanija moramo da budemo fleksibilni - izjavio je Đordi Bertomeu za radio Kadena SER.

Sličnu stvar je najavio i Olimpijakos, koji je zbog nezadovoljstva suđenjem izašao na poluvremenu utakmice kupa sa Panatinaikosom.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading