KSS BEZ MILOSTI PREMA VEČITIMA: Milionska kazna za Crvenu zvezdu i Partizan zbog dešavanja na KRK!

Autor:

Sport

21.02.2019

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kup Radivoja Koraća završio se u nedelju pobedom Partizana u neizvesnom finalu nad Crvenom zvezdom. Posle utakmice usledile su oštre izjave Nebojše Čovića, a sada je stigao i epilog u vidu kazni za oba večita rivala.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana i Crvene zvezde posle finala KRK

Finalna utakmica KRK skupo je koštala košarkaše Crvene zvezde i Partizana, koji će morati da uplate milionsku kaznu u kasu KSS.

Crveno-beli su daleko gore prošli od najljućeg rivala. Zvezda je kažnjena sa čak 912.00 dinara! 

Najveći deo kazne odnosi se na napuštanje ceremonije pobednika turnira (600.000 dinara). Nisu pomogle ni Čovićeve izjave posle utakmice, koje će Zvezdu koštati 240.000 dinara. Crveno-beli su sankcionisani i dva puta za po 36.000 dinara, zbog toga što su njihovi navijači ubacivali tvrde predmete na finalnoj utakmici protiv Partizana i zbog nedolaska trenera i igrača na konferenciju za medije po završetku finala.

Partizan je nešto bolje prošao, pa će KSS-u morati da plati 174.000 dinara. Veći deo kazne (96.000) je zbog paljenja baklji i bacanja tvrdih predmeta na utakmici protiv Crvene zvezde. Nedolično ponašanje navijača i vređanje na utakmicama protiv FMP i Zvezde crno-bele će koštati 72.000 dinara,  dok je najbolje prošao Andrea Trinkijeri koji će morati da plati 6.000 dinara zbog tehničke greške u meču sa FMP.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading