Došao da igra ABA ligu, pa pobegao posle dva dana - sada je osumnjičen za distribuciju droge!

Autor:

Sport

20.02.2019

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji NBA košarkaš Glen "Big bejbi" Dejvis uhvaćen je sa marihuanom, ali je izbegao zatvorsku kaznu plativši 15 hiljada dolara. Ovaj NBA šampion iz 2008. godine imao je dogovor početkom sezone sa ekipom Zadra, ali nije zaigrao za taj klub iz ABA lige.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Glen Dejvis

Nekadašnji košarkaš Bostona, Orlanda i Los Anđeles Klipersa je uhvaćen sa preko 120 grama marihuane u jednom hotelu u Abedrinu, u državi Merilend. Njemu je pretila kazna zatvora od pet godina, ali je ovaj nekadašnji NBA šampion pristao da plati 15 hiljada dolara kako bi izbegao odlazak u zatvor. 

Dejvis je imao u svom posedu i preko 90 hiljda dolara, a on je osumnjičen za posedovanje i distribuciju droge. 

Njegova NBA karijera je završena 2015. godine kada je sezonu završio u Los Anđeles Klipersima, a on je bio deo ekipe Boston Seltiksa koja je 2008. osvojila šampionski prsten. Dejvis je u septembru potpisao ugovor sa Zadrom ali je brzo napustio hrvatsku ekipu optužujući klub i trenera Aleša Pipana. Za slovenačkog stručnjaka je poručio da mnogo viče na igrače, da ih loše tretira i da niko ne želi da igra za njega.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading