RADULJICA: Šta fali da dobijemo sve? Teo znači mnogo i igrački i ljudski

Autor:

Sport

18.02.2019

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica rekao je da ‚Orlovi‘ idu na obe pobede u poslednjim utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Raduljica

Izabranici Aleksandra Đorđevića prvo u četvrtak gostuju Estoniji, a tri dana kasnije dočekuju Izrael u dvorani „Aleksandar Nikolić“ od 16 časova. Pred poslednji kvalifikacioni prozor, srpskim košarkašima je dovoljna jedna pobeda da bi obezbedili vizu za Kinu.

- Daj da pobedimo sve, šta fali - poručio je Raduljica na početku razgovora sa medijima i dodao da reprezentaciju Estonije poznaje samo sa poslednje utakmice.

Raduljica trenutno brani boje Đangsu Dragonsa, a na pitanje u kakvoj je formi, odgovorio je:


- Dobar sam, odlična forma, odlično sve.

"Orlove" jedna pobeda vodi na Mundobasket, a Raduljica ne razmišlja o drugačijem ishodu.


- Da li smo ikada imali pravo na kiks? Sad zapravo nemamo? Onda ćemo da dobijemo - naglasio je Raduljica.

Za kraj, iskusni centar se osvrnuo na činjenicu da će reprezentacija Srbije u odnosu na prethodne mečeve dobiti veliko pojačanje u Milošu Teodosiću.

- Došao je? Priča pola sata. Ne menja ništa, ali znači. On je naš kapiten, drugar, brat, odrasli smo zajedno, šta da pričam kakav je igrač, to svi znamo. Znači mnogo i igrački i ljudski - rekao je Raduljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading