Jedna pobeda iz dve utakmice i Srbija ide u Kinu: Karte u prodaji

Autor:

Sport

18.02.2019

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije tokom ove sedmice igra dve preostale utakmice kvalifikacija za Svetski kup u Kini.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Za plasman na Mundobasket "orlovima" je potrebna jedna pobeda, koju će tražiti u četvrtak (18.00) u Talinu protiv Estonije ili u nedelju (16.00) u Beogradu protiv Izraela.

Ulaznice za meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" puštene su u prodaju po ceni od 500 (tribine), 750 (parter) i 1.000 dinara (plava i bela loža), a u opticaju su i počasna mesta, odnosno stolice pored terena.

Moguće je rezervisati ih i kupiti preko sajta www.tickets.rs, kao i na prodajnim mestima Ticketsa (Eventima) širom Srbije.

Na dan utakmice, koja može i ne mora da bude odlučujuća za odlazak u Kinu, karte će se naći i na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić".


U svakom slučaju, biće to prilika da se reprezentativci i stručni štab dobrim odzivom publike nagrade za napore uložene tokom kvalifikacija, koje se prvi put igraju po aktuelnom sistemu i tokom kojih nacionalni tim uglavnom nije mogao da se okupi u najjačem sastavu.

Dodatna "pozivnica" svakako je prisustvo dojučerašnjeg NBA plejmejkera Miloša Teodosića, koji se nakon raskida ugovora sa Los Anđeles Klipersima odazvao pozivu selektora i saopštio šta će raditi do kraja tekuće sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading