NEMA POMERANJA: Određen konačan termin finala Kupa!

Autor:

Sport

16.02.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale Kupa Radivoja Koraća igraće se u nedelju od 17 časova! Dakle, iako je bilo priče da će se termin možda pomerati, kako saznajemo, to se nije dogodilo. Održan je i sastanak po tim pitanju i odlučeno je da se sutra od 17 časova igra finale.

RepublikaFoto: Starsport
Kup Radivoja Koraća

Podsetimo, pojavila se vest kako je Crvena zvezda tražila da se finale pomeri, zbog činjenice da bi finalista koji dolazi iz današnjeg drugog polufinala (danas od 21h) imao manje vremena za odmor u odnosu na finalistu iz prvog polufinala (17h).

Taj razmak između dva polufinala napravljen je da bi se posle Partizanove utakmice imalo vremena za pražnjenje dvorane, kako ne bi navijači crno-belih i crveno-belih dolazili u kontakt. Zato i ta vremenska distanca, koja će, činjenica je, ostaviti manje vremena za oporavak ili Zvezdi ili Megi, u zavisnosti od toga ko večeras bude bolji.

U prvom polufinalu igraju FMP i Partizan, dok je se od 21 čas sastaju Crvena zvezda i Mega Bemaks. Titulu na Kupu u Nišu brani Partizan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading