PORUKA IZ PARTIZANA: A, zašto da ne igramo Evroligu?

Autor:

Sport

16.02.2019

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana igraju Kup Radivoja Koraća, ali već polako misle o završnici ABA lige i velikim izazovima koji slede. Džok Lendejl ima zanimljivo razmišljanje.

RepublikaFoto: Starsport

- Sada mogu da kažem da je Partizan nešto najbliže tom familijarnom stilu. Bliski smo, provodimo mnogo vremena zajedno, jedemo, izlazimo. Prešli smo dugačak put od početka sezone, napredovali smo kao tim. Novi trener je promenio sistem, igramo modernu košarku, i to mi veoma odgovara. Možemo da budemo još mnogo bolji. Zašto ne bismo igrali i u Evroligi? To možemo bez problema. Pokazali smo u meču protiv Budućnosti da možemo da pobedimo evroligaški tim. Moramo samo da nastavimo sa progresom i da dobro završimo sezonu - rekao je Lendejl za "Novosti".

Centar iz Australije naglasio je ulogu navijača u dobrim rezultatima tima.

- Oni svi žive uz klub, Partizan im je sastavni deo života. Stvarno su ludi, neverovatni… Definitivno prave najbolju atmosferu na svetu. Rade dobar posao, što pomaže timu da igra bolje. Redovni su na svakoj utakmici, stvarno su baš strastveni. Mislim da nisam mogao da izaberem bolje mesto za početak profesionalne karijere - dodao je Džok Lendejl.

Crno-beli polufinale Kupa Radivoja Koraća igraju u subotu protiv ekipe FMP-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading