BOMBA U NAJAVI: Posle skandala u Grčkoj, Olimpijakos će igrati protiv Zvezde i Partizana!?

Autor:

Sport

15.02.2019

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba u najavi! Olimpijakos je saopštio da neće više igrati protiv Panatinaikosa, ako utakmice ne budu sudile sudije iz inostranstva, a vlasniku PAO-a Dimitrisu Janakopulosu je zabranjen ulazak u dvoranu "Mira i prijateljstva". Epilog cele svađe mogao bi da utiče i na košarku u ABA ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Čelnici Olimpijakosa kontaktirali su ABA ligu i raspitivali se pod kojim uslovima bi slavni atinski tim mogao da postane član regionalnog takmičenja, javljaju grčki mediji.

Na ovaj korak su se, navodno, odlučili nakon skandala na meču sa Panatinaikosom u Kupu Grčke, koji su napustili na poluvremenu, odbivši da izađu na parket zbog, kako su naveli, sudijske krađe.

Šta će se do kraja desiti, pokazaće vreme... Olimpijakos u ABA ligi? Grci žele, ali koliko je realno da ovaj tim gledamo protiv Zvezde, Partizana i ostalih ekipa sa naših prostora?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading