FMP OTVORIO KUP STOTKOM: "Panteri" laganim "treningom" do polufinala!

Autor:

Sport

14.02.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši FMP-a su savladali su najveće iznenađenje ekipu Svetog Đorđa koja je kao tim koji se takmiči u trećem rangu stigla do završnog turnira Kupa Radivoja Koraća. Nije bilo dileme od samog starta meča, "panteri" su ubedljivo slavili rezultatom 112:58 i tako se plasirali u polufinale.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice FMP - Sveti Đorđe

Samo u prvoj četvrtini su košarkaši Svetog Đorđa uspeli da pariraju košarkašima FMP-a, postiglu su čak 7 trojki i na trenutak živeli svoj san, ali kasnije je prevagnuo kvalitet, ali svakako ovaj mali klub iz Žitišta zaslužuje poštovanje zbog podviga da se plasira do završnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

FMP je pojačao agresivnost i naterao ekipu iz Žitišta da se muči u napadu, pa im je takva igra donela prednost od 20 poena na kraju prvog poluvremena.  Kvalitet koji je nesumnjivo bio na strani "pantera" došao je do izražaja.

RepublikaFoto: Starsport

Ekipa iz Železnika je rivala svela na samo devet poena u trećem periodu i stekla prednost od 40 razlike.

Do kraja su košarkaši FMP-a uspeli da uvećaju prednost i izvedu nekoliko atraktivnih poteza. Klub iz Žitišta nije imao snage, a ni volje posle rafalne paljbe košarkaša FMP-a, pa je podigao belu zastavicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading