Crveno-beli ne "lete"!

Autor:

Sport

14.02.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ovog petka igra meč četvrtine finala Kupa Radivoja Koraća i to protiv Dinamika. Crveno beli su poslednji put Kup osvojili 2017. godine i žele da ga vrate u svoje tribine jer su ga prošle godine izgubili od večitog rivala Partizana. Crveno-beli su jednoglasni utakmica po utakmica.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Zvezda će protiv Dinamika igrati u petak od 19.30, a ako tu utakmicu prođe u polufinalu će joj rival biti bolji iz duela Mega Bemaks - Borac Čačak. Trener Milan Tomić kaže da je draž Kupa što svako ima svoju šansu i želi trofej. 

- Naša jedina želja i plan je da idemo utakmicu po utakmicu, i da odigramo dobru košarku u Nišu. Puno je dobrih ekipa. Mega, Dinamik i FMP mlade i ambiciozne ekipe, svaka čast momcima iz Žitišta, Borac je uvek neugodan predvođen sa nekoliko vrlo iskusnih igrača, Novi Pazar je već i kroz srpsku ligu pokazao svoje ambicije...Branilac trofeja je ekipa Partizana, koja u dobrom trenutku dočekuje Kup nakon pobede nad ekipom Budućnosti, koja je doselektirala sastav tokom sezone- poručio je trener Crvene zvezde Milan Tomić. 

Trener crveno belih ne može da računa na Mohameda Fajea, Majkla Odža i Kej Sija Riversa koji nisu u sastavu zbog ograničenog broja stranca. 

RepublikaFoto: Starsport

- Svakako da bi nam u pripremi ovog turnira pomoglo i to da mogu da računam na sve igrače, ali poštujući propise KSS, želimo da damo šansu našim momcima kojih je 10 u sastavu. Znam da u Nišu i regionu ima puno navijača Crvene zvezde i pozivam ih da nam pruže podršku u utakmici sa Dinamikom, koji je naš prvi rival u završnici Kupa, jer ponavljam, ne želimo da idemo dalje od prve naredne utakmice- rekao je Tomić. 

Kapiten Zvezde Branko Lazić kaže da će Zvezda ići utakmicu po utakmicu.

- Nećemo ići dalje od petka i utakmice sa Dinamikom, poučeni iskustvom od prethodne godine. Spremamo se za tu utakmicu kao da je finale, kao i za svaku sledeću ako do nje dođe. Koncentrisani smo samo na našu igru i naš tim. Drago mi je da je tim reagovao sa tri uzastopne pobede nakon Evrokupa i da smo uspeli da održimo dobru atmosferu. Idemo utakmicu po utakmicu, ponavljam najvažniji je Dinamik- poručio je Branko Lazić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading